Giriş Kayıt
Enrico Pellegrini

Enrico Pellegrini


Sesler, Oyuncu

Enrico Pellegrini, sesler, oyuncu.

Medici: Masters of Florence (2016), Noi e la Giulia (2015), Viva l'Italia (2012), Confusi e felici (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 4.7 83
2017 Komedi Sesler 5.9 185
2017 Dram Sesler 6.4 18
2016 Biyografi Sesler 7.9 10,886
2016 Komedi Sesler 4.2 15
2016 Komedi Sesler 6.3 513
2016 Komedi Sesler 5.5 182
2016 Gizem Sesler 5.7 286
2015 Komedi Sesler 6.6 560
2015 Komedi Sesler 5.6 378
2015 Komedi Sesler 5.1 296
2015 Suç Sesler 6.5 42
2015 Komedi Sesler 6.8 1,607
2014 Komedi Sesler 5.8 715
2014 Aksiyon Sesler 2.5 1,278
2012 Komedi Sesler 5.3 688
2012 Komedi Sesler 6.3 1,068
2012 Komedi Sesler 6.7 1,099

Sezar Ölmeli
2012 Dram Sesler 7.3 5,609
2012 Komedi Sesler 4.7 262
2010 Biyografi Sesler 6.2 240
2010 Biyografi Sesler 6.7 247
2008 Tarihi Sesler 7.0 3,284
2008 Komedi Sesler 4.6 35

Savaş ve Barış
2007 Dram Sesler 7.3 1,726
2006 Sesler 6.6 53
2002 Dram Sesler 6.5 83
2000 Komedi Sesler 6.8 815
1990 Oyuncu 6.9 7
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019