Giriş Kayıt
Graciano Dias

Graciano Dias


Oyuncu

Graciano Dias, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 5.8 69
2014 Dram Oyuncu 6.4 668
2012 Biyografi Oyuncu 6.6 452
2011 Kısa Metraj Oyuncu 5.2 45
2010 Dram Oyuncu 6.6 395
2007 Dram Oyuncu 7.0 76
Dizi Altyazıları
Vikings (4,040) Arrow (2,641) The Flash (2,334) Supernatural (1,664) Titans (1,655) Doctor Who (1,496) Outlander (1,392) The Gifted (1,128) The Big Bang Theory (1,101) La Casa de Papel (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018