Giriş Kayıt
Michael Macasero

Michael Macasero (45)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Sanat Bölümü

Michael Macasero, 01 Eylül 1973 doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı, sanat bölümü.

Superman ve Batman: Kıyamet (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1973
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaylı Vander
2013 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.3 2,803

Superman Brainiac'a Karşı
2013 Animasyon Yapımcı 6.7 9,889

Batman: Kara Şövalye Dönüyor, Bölüm 1
2012 39 Animasyon Yapımcı 8.0 45,879

Superman Elite Karşı
2012 39 Animasyon Yapımcı 7.1 10,935

Adalet Birliği: Kıyamet
2012 39 Animasyon Yapımcı 7.5 26,689

Kedi Kadın
2011 38 Animasyon Yapımcı 6.9 2,356

Batman: İlk Yıl
2011 38 Animasyon Yapımcı 7.4 27,143

Yeşil Fener: Zümrüt Şövalyeleri
2011 38 Animasyon Yapımcı 6.8 10,856
2011 38 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.0 12,133

Süpermen/Shazam Black Adam'ın Dönüşü
2010 37 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.2 5,767

Yeşil Ok
2010 37 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.3 2,448

Superman ve Batman: Kıyamet
2010 37 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.2 21,505

Jonah Hex
2010 37 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.4 2,318

Adalet Birliği: İki Dünyada Kriz
2010 37 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.3 21,205

Spectre
2010 37 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.3 2,096
2005 Animasyon Sanat Bölümü 8.4 24,016
1998 Animasyon Sanat Bölümü
Çeşitli
6.8 1,729
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019