Giriş Kayıt
Manuel Moruzzi

Manuel Moruzzi


Yönetmen Asistanı, Casting, Oyuncu Yönetmeni, Oyuncu

Manuel Moruzzi, yönetmen asistanı, casting, oyuncu yönetmeni, oyuncu.

Mais Forte que o Mundo: A História de José Aldo (2016), Somos Tão Jovens (2013), Onu Beklerken (2009), Il vento fa il suo giro (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 1,422
2013 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu Yönetmeni
Casting
6.4 280
2013 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.5 1,565

Ailem
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 235

Onu Beklerken
2009 Dram Yönetmen Asistanı
Casting
7.5 1,290
2005 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
7.5 577
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,318) The Sinner (2,068) La Casa de Papel (1,385) Castle Rock (1,378) Shameless (1,358) A Discovery of Witches (1,299) Suits (1,252) Bodyguard (1,232) The 100 (1,197) Fear the Walking Dead (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018