Giriş Kayıt
Masakazu Ohara

Masakazu Ohara


Yönetmen, Sanat Bölümü, Yönetmen Asistanı

Masakazu Ohara, yönetmen, sanat bölümü, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.3 1,560
2006 Animasyon Yönetmen 7.2 45
2005 Animasyon Yönetmen 7.4 693
2003 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.6 1,723
1999 Sanat Bölümü
Yönetmen
5.9 54
Dizi Altyazıları
True Detective (8,033) Shameless (3,955) Vikings (3,224) Inside No. 9 (2,322) Shooter (1,783) Gotham (1,618) Counterpart (1,432) The Blacklist (1,289) The Umbrella Academy (1,242) Arrow (1,175)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019