Giriş Kayıt
Jack Thorne

Jack Thorne (44)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Jack Thorne, 06 Aralık 1978 Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu.

Rachel Mason ile evlendi.

Mucize (2017), Enola Holmes (2020), The Sandman (2022), His Dark Materials (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Aralık 1978
Doğum Yeri: Bristol, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
Boyu: 1.98 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüzücüler
2022 44 Biyografi Senarist 7.5 10,203
2022 44 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.7 2,058
2022 Komedi Yapımcı 7.8 1,088
2022 Dram Senarist
Yapımcı
7.7 82
2022 Dram Senarist 7.7 140,295
2021 Dram Senarist
Yapımcı
8.3 1,923
2020 Dram Senarist
Yapımcı
7.2 3,006
2020 42 Dram Senarist 5.5 8,939
2020 42 Bilim-Kurgu Senarist    
2020 42 Aksiyon Senarist 6.6 190,311

Radyoaktif
2019 41 Biyografi Senarist 6.2 18,889

Balon Pilotları
2019 41 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.6 34,061
2019 Macera Senarist
Yapımcı
7.8 65,357
2019 41 Suç Senarist 5.3 859
2019 Dram Senarist 8.2 5,962
2019 Dram Senarist 6.3 2,378
2018 Suç Senarist
Yapımcı
6.7 2,643

Mucize
2017 39 Dram Senarist 7.9 165,459
2017 Bilim-Kurgu Senarist 7.2 16,948
2016 Dram Senarist 7.4 2,943
2015 Dram Senarist 8.5 8,687
2015 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.7 2,344
2014 36 Senarist 6.8 684
2014 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 1,651
2014 36 Komedi Senarist 6.3 33,563

Seninle Yaşıyorum
2013 35 Aksiyon Senarist 6.4 30,776

Dörtlü
2012 34 Komedi 6.8 20,484
2011 Dram Senarist 8.3 10,782
2010 Dram Oyuncu
Senarist
8.3 13,499
2010 Fantastik Senarist 7.6 6,736
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 115
2009 31 Dram Senarist 6.6 969
2007 Dram Senarist 8.2 85,204
2007 29 Komedi Senarist 8.6 1,182
- Dram Senarist
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022