Giriş Kayıt
Kevin Pavlovic

Kevin Pavlovic


Animasyon, Editör

Kevin Pavlovic, animasyon, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sosis Partisi
2016 Animasyon Editör 6.2 155,687

El Dorado Yolu
2000 Animasyon Animasyon 6.9 73,790

Joseph Rüyalar Kralı
2000 Animasyon Çeşitli 6.5 9,234

Mısır Prensi
1998 Animasyon Animasyon 7.1 106,678
1996 Animasyon Animasyon 6.4 138,182
1984 Animasyon Editör 6.7 2,895
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019