Giriş Kayıt
Zoe Bower

Zoe Bower


Editör, Sesler, Yapımcı

Zoe Bower, editör, sesler, yapımcı.

Koğuş (2010), I'm Still Here (2010), Paramparça (2012), Virginia (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Zoë Bowe | Zoë Bower
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Editorial Department 7.9 395,730

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Editorial Department 8.1 880,586

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Editorial Department 6.2 90,935

Uyumsuz
2014 Macera Editorial Department 6.7 388,631

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Çeşitli 8.1 552,433
2013 Biyografi Çeşitli 6.2 35,027

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Çeşitli 6.9 204,546
2013 Belgesel Sesler 7.4 1,822

Kanunsuzlar
2012 Suç Çeşitli 7.3 208,706

Kibarca Öldürmek
2012 Suç Çeşitli 6.2 121,942

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Çeşitli 5.6 77,616

Bir Gece
2012 Dram Yapımcı 6.8 1,697

Özgür Sanatlar
2012 Komedi Çeşitli 6.7 33,349

Paramparça
2012 Komedi Çeşitli 6.8 15,327

Hayat Ağacı
2011 Dram Editorial Department 6.8 152,761

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Çeşitli 6.0 150,059
2011 Komedi Çeşitli 6.3 60,634

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Çeşitli 5.2 88,814
2011 Suç Çeşitli 5.8 21,591

Kiracı
2011 Dram Çeşitli 5.3 24,124

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Çeşitli 7.2 14,352

Senin İçin
2011 Dram Çeşitli 6.8 16,473

Mekanik
2011 Aksiyon Çeşitli 6.6 137,632

Koğuş
2010 Korku Çeşitli 5.6 37,316

Güzel Günler
2010 Suç Editorial Department 6.3 48,159

Nefes Nefese
2010 Dram Editorial Department 6.6 5,882
2010 Dram Çeşitli 5.5 1,771

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Çeşitli 7.2 82,255
2010 Komedi Çeşitli 6.2 18,060

Kestirme Yol
2010 Dram Çeşitli 6.6 10,026

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Çeşitli 6.5 300,308

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Çeşitli 5.0 204,893

Aşk Şarkım
2010 Komedi Editorial Department 5.8 1,386
2010 Belgesel Çeşitli 5.4 190
2010 Komedi Çeşitli 5.8 7,788
2010 Biyografi Editorial Department 6.6 43,030
2010 Dram Çeşitli 7.0 47,649
2010 Aksiyon Editorial Department 4.8 24,397

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Editorial Department 7.6 97,094
2009 Macera Editorial Department 6.2 10,077

Sallan Yuvarlan
2009 Komedi Editorial Department 6.4 12,940

13. Gün
2009 Korku Editorial Department 5.6 86,152

Doğmamış
2009 Dram Editorial Department 4.8 45,967

Gammaz Yürek
2009 Dram Editorial Department 5.5 4,533

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Editorial Department 5.8 100,931
2007 Belgesel Çeşitli 7.2 881
2007 Komedi Çeşitli 6.3 592
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018