Giriş Kayıt
Zoe Bower

Zoe Bower


Editör, Sesler, Yapımcı

Zoe Bower, editör, sesler, yapımcı.

Koğuş (2010), I'm Still Here (2010), Paramparça (2012), Virginia (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Zoë Bowe | Zoë Bower
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Editorial Department 7.9 409,176

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Editorial Department 8.1 891,164

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Editorial Department 6.2 91,613

Uyumsuz
2014 Macera Editorial Department 6.7 390,553

12 Yıllık Esaret
2013 Biyografi Çeşitli 8.1 557,520
2013 Biyografi Çeşitli 6.2 35,197

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Çeşitli 6.9 205,313
2013 Belgesel Sesler 7.4 1,826

Kanunsuzlar
2012 Suç Çeşitli 7.3 209,971

Kibarca Öldürmek
2012 Suç Çeşitli 6.2 122,440

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Çeşitli 5.6 77,919

Bir Gece
2012 Dram Yapımcı 6.8 1,703

Özgür Sanatlar
2012 Komedi Çeşitli 6.7 33,524

Paramparça
2012 Komedi Çeşitli 6.8 15,387

Hayat Ağacı
2011 Dram Editorial Department 6.8 153,520

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Çeşitli 6.0 150,630
2011 Komedi Çeşitli 6.3 60,988

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Çeşitli 5.2 89,175
2011 Suç Çeşitli 5.8 21,690

Kiracı
2011 Dram Çeşitli 5.3 24,353

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Çeşitli 7.2 14,413

Senin İçin
2011 Dram Çeşitli 6.8 16,545

Mekanik
2011 Aksiyon Çeşitli 6.6 138,279

Koğuş
2010 Korku Çeşitli 5.6 37,528

Güzel Günler
2010 Suç Editorial Department 6.3 48,447

Nefes Nefese
2010 Dram Editorial Department 6.6 5,911
2010 Dram Çeşitli 5.5 1,779

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Çeşitli 7.2 82,629
2010 Komedi Çeşitli 6.2 18,185

Kestirme Yol
2010 Dram Çeşitli 6.6 10,129

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Çeşitli 6.5 301,721

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Çeşitli 5.0 206,239

Aşk Şarkım
2010 Komedi Editorial Department 5.8 1,392
2010 Belgesel Çeşitli 5.4 190
2010 Komedi Çeşitli 5.8 7,835
2010 Biyografi Editorial Department 6.6 43,161
2010 Dram Çeşitli 7.0 47,822
2010 Aksiyon Editorial Department 4.8 24,487

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Editorial Department 7.6 97,598
2009 Macera Editorial Department 6.2 10,150

Sallan Yuvarlan
2009 Komedi Editorial Department 6.3 13,005

13. Gün
2009 Korku Editorial Department 5.6 86,941

Doğmamış
2009 Dram Editorial Department 4.8 46,165

Gammaz Yürek
2009 Dram Editorial Department 5.5 4,553

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Editorial Department 5.8 101,572
2007 Belgesel Çeşitli 7.2 881
2007 Komedi Çeşitli 6.2 595
Dizi Altyazıları
Arrow (3,052) The Flash (2,490) Vikings (2,350) Doctor Who (1,521) Outlander (1,358) Supernatural (942) Titans (915) Supergirl (854) The Big Bang Theory (845) La Casa de Papel (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018