Giriş Kayıt
Tricia Horn

Tricia Horn (34)


Yapımcı, Casting

Tricia Horn, 02 Ekim 1983 Cedar Rapids, Iowa, ABD doğumlu yapımcı, casting.

Ayrılık (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1983
Doğum Yeri: Cedar Rapids, Iowa, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 29 Komedi Yapımcı 6.7 162
2010 Reality-TV Çeşitli 6.2 815
2009 Komedi Yapımcı 5.6 613
2008 Aksiyon Çeşitli 5.8 1,370

Bir Başkanın Ölümü
2006 23 Suç Çeşitli 6.4 6,572

Ayrılık
2006 23 Komedi Çeşitli 5.8 112,915

Göl Evi
2006 23 Dram Çeşitli 6.8 125,725
2006 Game-Show Casting 5.7 8,098
2005 Game-Show Çeşitli 7.1 16,355
2005 Reality-TV Çeşitli 6.1 1,136
2004 Game-Show Çeşitli 5.2 7,046
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018