Giriş Kayıt
Graeme Hughes

Graeme Hughes


Sesler

Graeme Hughes, sesler.

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı (2008), And Baby Will Fall (2011), Özel Kuvvet (2011), Kadın Olmak Suç Mu? (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Borsaya Saldırı
2013 Aksiyon Sesler 6.1 19,010

Tek Atış
2013 Suç Sesler 5.8 9,633
2012 Aksiyon Sesler 7.7 53,746
2012 Kısa Metraj Sesler 6.9 16

Soğuk İntikam
2012 Western Sesler 4.9 1,765

Taklitler
2012 Korku Sesler 5.3 4,872

Özgürlük Savaşçısı 2
2011 Aksiyon Sesler 3.1 4,302
2011 Sesler 6.4 1,542
2011 Dram Sesler 3.4 359

Özel Kuvvet
2011 Aksiyon Sesler 4.8 5,333
2011 Aksiyon Sesler 5.0 2,247
2011 Dram Sesler 5.7 510

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Sesler 4.9 1,976
2010 Komedi Sesler 5.5 613

İşkence
2010 Korku Sesler 5.5 6,835

Müşteri Listesi
2010 Dram Sesler 5.8 6,103
2010 Aile Sesler 5.5 10,528

Yabancı
2010 Aksiyon Sesler 4.8 2,903

Gezgin
2010 Korku Sesler 4.1 4,326
2010 Aksiyon Sesler 3.6 1,599
2010 Dram Sesler 5.0 2,107

Tucker ve Dale İblise Karşı
2010 Komedi Sesler 7.6 151,016
2009 Dram Sesler 4.8 151
2009 Kısa Metraj Sesler 3.4 187

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Sesler 5.1 4,021
2009 Korku Sesler 5.3 13,175
2009 Dram Sesler 7.3 8,806
2009 Aksiyon Sesler 6.3 556

4. Tür
2009 Gizem Sesler 5.9 69,173

Melek ve Haydut
2009 Western Sesler 5.0 372
2009 Aksiyon Sesler 8.1 4,816

Lanetli Ev
2009 Dram Sesler 5.9 55,882

Kasabanın Yenisi
2009 Komedi Sesler 5.6 19,990

Uzay İhlali
2009 Komedi Sesler 5.7 3,449
2009 Suç Sesler 4.9 2,368
2009 Macera Sesler 4.6 607
2009 Komedi Sesler 4.9 1,413

50 Ölü Adam
2008 Dram Sesler 6.9 10,289
2008 Aksiyon Sesler 3.6 133

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Sesler 7.5 20,650

Dürtü
2008 Gizem Sesler 4.9 1,529

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Sesler 7.4 18,769

Hayalet Sevgili
2008 Komedi Sesler 5.2 22,897
2008 Kısa Metraj Sesler 7.8 61

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Sesler 3.8 41,734

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Sesler 6.8 73,063
2007 Macera Sesler 7.2 12,436
2007 Dram Sesler 4.2 146
2007 Korku Sesler 5.4 2,984
2007 Aksiyon Sesler 4.8 2,826
2007 Aksiyon Sesler 4.5 21,397

Akılalmaz Cinayet
2007 Dram Sesler 4.5 208
2007 Macera Sesler 6.1 1,305
2007 Komedi Sesler 7.0 3,425
2007 Dram Sesler 6.8 1,953

Washington'cılar
2007 Korku Sesler 5.5 1,759
2007 Komedi Sesler 5.7 447
2007 Suç Sesler 7.8 1,276

Kazara Tanık
2006 Gerilim Sesler 4.8 235
2006 Korku Sesler 3.0 6,345
2006 Gerilim Sesler 5.2 130

Öldüren Miras
2006 Suç Sesler 5.1 266

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 Dram Sesler 7.6 1,637

Kariyer Savaşı
2006 Dram Sesler 5.6 327
2006 Macera Sesler 5.4 1,860
2006 Komedi Sesler 4.9 189
2006 Komedi Sesler 8.4 76,083
2006 Komedi Sesler 7.1 432

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Sesler 8.1 55,899

4400
2004 Bilim-Kurgu Sesler 7.4 39,772

"Ölü Bölge"
2002 Dram Sesler 7.5 7,927

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Sesler 8.4 76,073
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019