Giriş Kayıt
Jeremy Stewart

Jeremy Stewart


Görsel Efekt, Animasyon

Jeremy Stewart, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Kısa Metraj Görsel Efekt 8.4 24

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 199,733
2015 Biyografi Görsel Efekt 7.9 158,726

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Animasyon 7.0 513,779
2015 Aksiyon Animasyon 6.8 206,537

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 188,223
2014 Komedi Görsel Efekt 6.0 151

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Animasyon 5.6 105,264

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 221,000

Şey
2011 Korku Görsel Efekt 6.2 107,659
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.1 213,949

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 9.5 1,356,222

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Animasyon 4.3 11,894

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Görsel Efekt 5.0 204,148
2009 Korku Görsel Efekt 5.3 12,897

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 187,871

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 419,177

Ejder Topu: Başlangıç
2009 Aksiyon Görsel Efekt 2.6 63,780

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Animasyon 6.0 63,621

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 32,144

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Animasyon 6.5 151,620

Masallar Diyarı
2006 Animasyon Animasyon 4.5 9,322

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Animasyon    

Barbie Periler Ülkesinde
2005 Animasyon Animasyon 5.8 1,995
2004 Aksiyon Görsel Efekt    

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 99,601
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,503) Shameless (3,876) Bodyguard (2,266) Fear the Walking Dead (1,643) Castle Rock (1,624) Suits (1,358) The First (1,202) La Casa de Papel (1,104) The 100 (1,064) Mayans M.C. (869)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018