Giriş Kayıt
Andrew Epstein

Andrew Epstein


Yapımcı

Andrew Lawrence Epstein, yapımcı.

40 Yıllık Bekar (2005), (2007) Çok Fena (2007), (2007) Kaza Kurşunu (2007), (2008) Üşütük Kafalar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Andrew Lawrence Epstein
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon 5.8 147,315

Fi Tarihi
2009 Macera Yapımcı 4.9 85,116

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Yapımcı 6.9 243,095

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 289,036

Aşkzede
2008 Komedi Çeşitli 7.2 244,607

Son Çare Bodyguard
2008 Komedi Yapımcı 5.7 54,849
2007 Komedi Yapımcı 6.8 61,947

Çok Fena
2007 Komedi Çeşitli 7.6 476,343

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Çeşitli 7.0 328,152

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 151,315

Darwin ödülleri
2006 Macera Çeşitli 6.0 9,405

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Çeşitli 7.1 357,644
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019