Giriş Kayıt
Adam Parrish King

Adam Parrish King


Sesler, Editör, Yönetmen

Adam Parrish King, sesler, editör, yönetmen.

Special (2006), Deadbeat (2014), City 40 (2016), Hurt (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Sesler 7.6 269
2017 Komedi Sesler 6.7 793
2016 Komedi Sesler 5.7 574
2016 Belgesel Sesler 6.5 1,157
2016 Komedi Sesler 5.4 486
2015 Belgesel Sesler 8.4 20
2015 Gerilim Sesler 4.3 77
2014 Komedi Sesler 7.5 3,842
2013 Suç Sesler 3.6 727
2012 Belgesel Sesler 7.4 278
2012 Belgesel Sesler 7.0 616
2012 Belgesel Sesler 6.5 453
2010 Dram Sesler 9.0 10
2010 Belgesel Sesler 7.4 150
2010 Belgesel Sesler 6.0 154
2010 Belgesel Sesler 8.6 20
2009 Dram Sesler 5.2 1,384
2009 Dram Sesler 6.5 93
2008 Bilim-Kurgu Sesler 4.0 836
2008 Dram Sesler 6.2 314
2006 Kısa Metraj Editör
Yönetmen
Sesler
6.1 300
2006 Dram Sesler 6.9 5,136
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019