Giriş Kayıt
Tyler Blackburn

Tyler Blackburn (31)


Oyuncu

Tyler Jordon Blackburn, 12 Ekim 1986 Burbank, California, ABD doğumlu oyuncu.

Sevimli Küçük Yalancılar (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tyler Jordon Blackburn
Doğum Tarihi: 12 Ekim 1986
Doğum Yeri: Burbank, California, ABD
Takma İsmi: Ty
Burcu: Terazi
Boyu: 1.79 m
9.3 (4 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 31 Dram Oyuncu 5.2 200
2016 30 Dram Oyuncu 5.9 717
2013 Dram Oyuncu 6.6 7,714
2012 26 Dram Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 7.9 98
2011 25 Dram Oyuncu 6.5 85

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.5 137,496
2004 Komedi Oyuncu 6.2 2,715
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,431
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018