Giriş Kayıt
Tyler Blackburn

Tyler Blackburn (32)


Oyuncu

Tyler Jordon Blackburn, 12 Ekim 1986 Burbank, California, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Tyler Jordon Blackburn
Doğum Tarihi: 12 Ekim 1986
Doğum Yeri: Burbank, California, ABD
Takma İsmi: Ty
Burcu: Terazi
Boyu: 1.79 m
9.3 (4 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 5.4 179
2017 31 Dram Oyuncu 5.2 253
2016 30 Dram Oyuncu 5.9 737
2013 Dram Oyuncu 6.6 7,801
2012 26 Dram Oyuncu 4.7 458
2011 Dram Oyuncu 7.1 131
2011 25 Dram Oyuncu 6.6 95

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.5 139,691
2004 Komedi Oyuncu 6.2 2,910
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,537
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,884) Vikings (7,078) The Big Bang Theory (2,508) Black Mirror (1,877) Outlander (1,603) Gotham (1,506) Peaky Blinders (1,201) La casa de papel (1,158) Nightflyers (1,104) Friends (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019