Giriş Kayıt
Tyler Blackburn

Tyler Blackburn (32)


Oyuncu

Tyler Jordon Blackburn, 12 Ekim 1986 Burbank, California, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Tyler Jordon Blackburn
Doğum Tarihi: 12 Ekim 1986
Doğum Yeri: Burbank, California, ABD
Takma İsmi: Ty
Burcu: Terazi
Boyu: 1.79 m
9.3 (4 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu    
2017 31 Dram Oyuncu 5.0 227
2016 30 Dram Oyuncu 5.9 727
2013 Dram Oyuncu 6.6 7,751
2012 26 Dram Oyuncu 4.7 457
2011 Dram Oyuncu 7.1 130
2011 25 Dram Oyuncu 6.6 95

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.5 138,429
2004 Komedi Oyuncu 6.2 2,882
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018