Giriş Kayıt
Bryan Bartlett

Bryan Bartlett


Görsel Efekt

Bryan Bartlett, görsel efekt.

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı (2012), Neverland (2011), Şeytanın Köleleri (2006), In Tranzit (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 224,482

Yaratık: Covenant
2017 Korku Görsel Efekt 6.4 223,691

Orman Çocuğu
2016 Macera Görsel Efekt 7.4 239,207

Zor Saatler
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 55,566

Marslı
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 671,921

Hızlı ve Öfkeli: Kompresörlü
2015 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.1 1,000

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 150,089

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 929,108

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 302,590

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 261,161

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 549,352

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Görsel Efekt 6.6 42,587

Sefiller
2012 Dram Görsel Efekt 7.6 284,061

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 716,485

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 233,428

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 257,694
2011 Animasyon Çeşitli 7.6 84
2011 Macera Görsel Efekt 6.5 9,472
2011 Animasyon Görsel Efekt 4.9 275

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 128,449
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,850

Çatlaklar
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 17,941
2009 Dram Görsel Efekt 6.5 1,773

Lanet Takım
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.6 37,919
2009 Dram Görsel Efekt 6.0 1,479
2008 Dram Görsel Efekt 5.8 1,985

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 240,452
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 4,554

Şeytanın Köleleri
2006 Korku Görsel Efekt 6.2 8,622
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 36,478
2005 Macera Görsel Efekt 8.7 182,666
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (431,412) American Gods (3,147) Supernatural (1,973) Gotham (1,951) The Big Bang Theory (1,843) Into the Badlands (1,830) Vikings (1,584) This Is Us (1,069) The Blacklist (1,001) Star Trek: Discovery (949)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019