Giriş Kayıt
Dillon Casey

Dillon Casey (35)


Oyuncu

Dillon Casey, 29 Ekim 1983 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

Creature (2011), Too Young to Marry (2007), Remedy (2014), (2012) Aşk Yemini (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ekim 1983
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Takma İsmi: The Irish
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.1 17,748
2014 Oyuncu 7.2 562
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 184,717
2013 Komedi Oyuncu 3.4 295

Aşk Yemini
2012 29 Dram Oyuncu 6.8 174,385
2011 28 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,043
2011 28 Korku Oyuncu 3.7 2,727
2011 Komedi Oyuncu 4.0 5,310
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 46,534
2009 26 Suç Oyuncu 4.7 369
2009 Komedi Oyuncu 7.5 8,606
2007 24 Komedi Oyuncu 5.2 262
2007 24 Komedi Oyuncu 5.8 698
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019