Giriş Kayıt
Jakob Schuh

Jakob Schuh


Animasyon, Yönetmen, Senarist

Jakob Schuh, animasyon, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Yönetmen
Senarist
Animasyon
7.8 140
2016 Animasyon Senarist
Yönetmen
Animasyon
7.5 141
2012 Animasyon Animasyon 7.3 1,411
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Çeşitli
8.2 13,914
2009 Animasyon Yönetmen
Senarist
   
1997 Animasyon Animasyon 5.9 184
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,599) Better Call Saul (3,481) The 100 (2,379) La casa de papel (2,361) Suits (1,574) Sharp Objects (1,566) Vikings (1,317) Friends (1,207) Yellowstone (1,199) Black Mirror (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018