Giriş Kayıt
Jakob Schuh

Jakob Schuh


Animasyon, Yönetmen, Senarist, Sanat Bölümü

Jakob Schuh, animasyon, yönetmen, senarist, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Yönetmen
Senarist
Animasyon
7.7 1,428
2016 Animasyon Senarist
Yönetmen
Animasyon
7.4 812
2012 Animasyon Animasyon 7.5 2,712
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Çeşitli
8.1 14,775
2009 Animasyon Yönetmen
Senarist
7.5 5,073
1997 Animasyon Animasyon 5.9 230
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018