Giriş Kayıt
Amy Marsalis

Amy Marsalis


Oyuncu

Amy Marsalis, oyuncu.

Mezuniyet (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.6 6,812
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 75,139
2013 Komedi Oyuncu 7.9 11
2011 Korku Oyuncu 4.0 437

Mezuniyet
2007 Komedi Oyuncu 6.6 1,594
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019