Giriş Kayıt
Michael Duss

Michael Duss


Müzisyen, Sesler

Michael Duss, müzisyen, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Müzik 7.6 874
2017 Komedi Müzik 6.8 219
2017 Komedi Müzik 5.0 28
2016 Belgesel Müzik 6.3 16
2015 Komedi Müzik
Sesler
6.4 38
2015 Dram Sesler 5.9 141
2014 Komedi Müzik 6.7 64
2012 Belgesel Sesler 5.8 6

Yaz Oyunları
2011 Dram Sesler 6.6 359
2011 Komedi Müzik
Sesler
6.9 613
1985 Dram Müzik 5.1 614
Dizi Altyazıları
Vikings (5,452) Supernatural (3,907) The Flash (1,582) Outlander (1,289) Arrow (1,257) Titans (1,238) The Big Bang Theory (1,068) Friends (1,055) La Casa de Papel (1,040) The Protector (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018