Giriş Kayıt
Heather L. Burns

Heather L. Burns


Makyaj

Heather L. Burns, makyaj.

The Hammer (2007), On the Doll (2007), Hydra (2009), Plaguers (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Makyaj 3.1 201
2009 Fantastik Makyaj 3.3 1,157
2008 Korku Makyaj 2.7 780
2007 Suç Makyaj 5.6 1,344
2007 Komedi Makyaj 7.3 5,702
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019