Giriş Kayıt
Conan Kwok

Conan Kwok


Yapımcı

Conan Kwok, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Yapımcı    
2009 Komedi Çeşitli 4.7 2,325

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Çeşitli 7.0 256,316

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Çeşitli 9.0 1,992,720
2008 Aksiyon Çeşitli 6.7 333,586
Dizi Altyazıları
Vikings (3,921) Arrow (2,354) The Flash (2,225) Supernatural (1,635) Titans (1,621) Doctor Who (1,433) Outlander (1,354) The Gifted (1,112) The Big Bang Theory (1,068) La Casa de Papel (940)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018