Giriş Kayıt
Sara Borgström

Sara Borgström


Casting, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Sara Borgström, casting, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Wallander (2005), "Wallander" Mastermind (2005), "Wallander" Den svaga punkten (2006), "Wallander" Blodsband (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sara P. Borgström
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Çeşitli 5.5 182
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 2,035

Ölümsüz Anlar
2008 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.5 4,981
2006 Suç Casting 6.0 648
2006 Suç Casting 5.8 719
2005 Suç Casting 7.0 1,411
2005 Suç Çeşitli 6.1 933
2005 Suç Casting
Çeşitli
7.6 4,640
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019