Giriş Kayıt
Jim Mate

Jim Mate


Sanat Bölümü, Oyuncu

Jim Mate, sanat bölümü, oyuncu.

Survivors (2008), Hyperdrive (2006), Black Work (2015), (2011) Black Mirror (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,092
2013 Dram Sanat Bölümü 8.4 35,615
2011 Dram Sanat Bölümü 8.9 329,995
2010 Dram Sanat Bölümü 6.5 491
2009 Belgesel Oyuncu 7.0 7,024
2008 Dram Sanat Bölümü 7.6 8,042
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.7 1,899
2006 Suç Sanat Bölümü 8.4 26,730
2004 Dram Sanat Bölümü 8.5 529
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019