Giriş Kayıt
Carlos Defeo

Carlos Defeo


Oyuncu

Carlos Defeo, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.4 29
2016 Komedi Oyuncu 5.5 1,147
2015 Dram Oyuncu 8.5 10
2014 Komedi Oyuncu 6.4 106

Dönüşsüz
2010 Dram Oyuncu 7.0 731
2008 Komedi Oyuncu 6.9 70

Karanlık Kutu
2008 Dram Oyuncu 6.7 141

Yağmur
2008 Dram Oyuncu 6.5 377
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019