Giriş Kayıt
Annika Ernst

Annika Ernst (37)


Oyuncu

Annika Ernst, 14 Mart 1982 Schleswig, Almanya doğumlu oyuncu.

Herzensbrecher (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1982
Doğum Yeri: Schleswig, Almanya
Burcu: Balık
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.0 36
2017 Komedi Oyuncu 6.5 179
2016 Romantik Oyuncu 4.8 31
2015 33 Komedi Oyuncu 5.7 218
2015 Suç Oyuncu 6.7 90
2013 Dram Oyuncu 7.6 64
2012 30 Komedi Oyuncu 6.5 79

Eyvah
2012 30 Dram Oyuncu 7.4 13,679
2012 Suç Oyuncu 6.5 108
2012 Komedi Oyuncu 6.5 50
2009 27 Komedi Oyuncu 5.7 7,263
2009 27 Komedi Oyuncu 5.2 159
2008 Komedi Oyuncu 7.9 1,369
2004 Suç Oyuncu 5.6 111
2003 Suç Oyuncu 5.3 118
2001 Aksiyon Oyuncu 4.2 136
2001 Suç Oyuncu 5.9 198
1998 Dram Oyuncu 4.7 201
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,235) Chernobyl (37,905) The Big Bang Theory (4,287) The 100 (3,438) Killing Eve (2,916) The Blacklist (2,164) Vikings (1,670) Breaking Bad (1,501) Friends (1,211) The Flash (1,123)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019