Giriş Kayıt
Aaron Kozak

Aaron Kozak (35)


Görsel Efekt, Oyuncu, Kostümcü

Aaron Kozak, 22 Ağustos 1983 Nacogdoches, Texas, ABD doğumlu görsel efekt, oyuncu, kostümcü.

Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Nacogdoches, Texas, ABD
Takma İsmi: Kozak
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 34 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 402,993
2017 34 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 84,892

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 33 Aksiyon Çeşitli 6.6 542,949

Uyumsuz
2014 31 Macera Görsel Efekt 6.7 386,062

Para Avcısı
2013 30 Biyografi Çeşitli 8.2 968,449

Çelik Adam
2013 30 Aksiyon Çeşitli 7.1 620,897

Yenilmezler
2012 29 Aksiyon Çeşitli 8.1 1,120,418

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Çeşitli 9.5 1,346,627

Öteki Dünya
2010 27 Dram Çeşitli 6.5 85,554
2007 24 Suç Oyuncu 6.0 1,253
2006 23 Belgesel Kostüm Bölümü 8.4 396
Film Altyazıları
Upgrade (7,149) Deadpool 2 (6,603) Avengers: Infinity War (3,467) Skyscraper (3,235) Tag (2,837) Adrift (2,452) Down a Dark Hall (2,024) The Endless (1,137) Ah-ga-ssi (887) Hereditary (857)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,345) Castle Rock (2,266) Better Call Saul (1,889) The 100 (1,822) Sharp Objects (1,809) Preacher (1,590) Vikings (1,154) Westworld (1,075) Suits (1,048) Black Mirror (959)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018