Giriş Kayıt
Aaron Kozak

Aaron Kozak (35)


Görsel Efekt, Oyuncu, Kostümcü

Aaron Kozak, 22 Ağustos 1983 Nacogdoches, Texas, ABD doğumlu görsel efekt, oyuncu, kostümcü.

Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Nacogdoches, Texas, ABD
Takma İsmi: Kozak
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 34 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 401,189
2017 34 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 84,658

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 33 Aksiyon Çeşitli 6.6 542,206

Uyumsuz
2014 31 Macera Görsel Efekt 6.7 385,737

Para Avcısı
2013 30 Biyografi Çeşitli 8.2 966,965

Çelik Adam
2013 30 Aksiyon Çeşitli 7.1 620,370

Yenilmezler
2012 29 Aksiyon Çeşitli 8.1 1,119,357

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Çeşitli 9.5 1,344,236

Öteki Dünya
2010 27 Dram Çeşitli 6.5 85,458
2007 24 Suç Oyuncu 6.0 1,253
2006 23 Belgesel Kostüm Bölümü 8.4 396
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,187) The 100 (2,429) La casa de papel (1,836) Castle Rock (1,745) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,370) The Sinner (1,128) Vikings (951) Westworld (787) Friends (768)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018