Giriş Kayıt
Aaron Kozak

Aaron Kozak (35)


Görsel Efekt, Oyuncu, Kostümcü

Aaron Kozak, 22 Ağustos 1983 Nacogdoches, Texas, ABD doğumlu görsel efekt, oyuncu, kostümcü.

Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Nacogdoches, Texas, ABD
Takma İsmi: Kozak
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 34 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 416,215
2017 34 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 86,235

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 33 Aksiyon Çeşitli 6.6 548,768

Uyumsuz
2014 31 Macera Görsel Efekt 6.7 388,460

Para Avcısı
2013 30 Biyografi Çeşitli 8.2 979,842

Çelik Adam
2013 30 Aksiyon Çeşitli 7.1 625,010

Yenilmezler
2012 29 Aksiyon Çeşitli 8.1 1,128,637

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Çeşitli 9.5 1,364,136

Öteki Dünya
2010 27 Dram Çeşitli 6.5 85,924
2007 24 Suç Oyuncu 6.0 1,404
2006 23 Belgesel Kostüm Bölümü 8.4 402
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018