Giriş Kayıt
Sidney Clifton

Sidney Clifton


Yapımcı

Sidney Clifton, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Çeşitli 4.5 383
2010 Animasyon Yapımcı 7.2 1,214
2009 Animasyon Çeşitli 6.0 6,632
2008 Animasyon Yapımcı 5.4 917
2007 Animasyon Yapımcı 4.8 222

Hellboy : Kan Ve Demir
2007 Animasyon Yapımcı 6.8 2,983
2007 Animasyon Yapımcı 6.1 393

Hellboy : Fırtınalar Kılıcı
2006 Animasyon Yapımcı 6.6 3,569
2006 Animasyon Yapımcı 7.6 113
2004 Animasyon Çeşitli 6.7 2,163
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019