Giriş Kayıt
Gloria Conrad

Gloria Conrad


Makyaj

Gloria Conrad, makyaj.

Café Society (2016), Başka Söze Gerek Yok (2013), Life (2007), The Finder (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gloria Munoz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 6.6 58,803
2016 Komedi Makyaj 6.2 2,126

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Makyaj 7.0 54,543
2013 Biyografi Makyaj 6.2 34,992
2012 Komedi Makyaj 7.7 13,628
2012 Komedi Makyaj    

Mavi Göl: Uyanış
2012 Macera Makyaj 5.7 10,501

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Makyaj 7.1 123,654
2010 Dram Makyaj 4.9 519
2010 Biyografi Makyaj    

Üç Kişilik Masa
2009 Komedi Makyaj 5.5 2,882
2009 Korku Makyaj 4.0 82
2009 Suç Makyaj 8.0 100,443
2009 Komedi Makyaj 6.7 123,473
2008 Suç Makyaj    
2007 Aksiyon Makyaj    

Bobby Z
2007 Aksiyon Makyaj 5.9 13,115
2007 Aksiyon Makyaj 5.3 1,100
2007 Dram Makyaj 7.6 4,197
2007 Suç Makyaj 8.3 31,082

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Makyaj 8.4 50,240
2006 Suç Makyaj 8.7 578,331
2002 Korku Makyaj 5.2 1,545
Film Altyazıları
The Meg (3,770) Ant-Man and the Wasp (3,461) The Spy Who Dumped Me (2,876) Apostle (2,713) I Still See You (1,891) Deadpool 2 (1,194) Destination Wedding (1,185) The Equalizer 2 (1,105) Skyscraper (948) UFO (841)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018