Giriş Kayıt
Gloria Conrad

Gloria Conrad


Makyaj

Gloria Conrad, makyaj.

Café Society (2016), Başka Söze Gerek Yok (2013), Life (2007), The Finder (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gloria Munoz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 6.6 59,722
2016 Komedi Makyaj 6.2 2,391

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Makyaj 7.0 54,846
2013 Biyografi Makyaj 6.2 35,206
2012 Komedi Makyaj 7.7 13,788
2012 Komedi Makyaj 6.9 1,146

Mavi Göl: Uyanış
2012 Macera Makyaj 5.6 11,966

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Makyaj 7.1 124,378
2010 Dram Makyaj 4.9 564
2010 Biyografi Makyaj 7.1 1,531

Üç Kişilik Masa
2009 Komedi Makyaj 5.5 2,904
2009 Korku Makyaj 4.0 93
2009 Suç Makyaj 8.0 101,105
2009 Komedi Makyaj 6.7 123,861
2008 Suç Makyaj 5.0 254
2007 Aksiyon Makyaj 4.5 867

Bobby Z
2007 Aksiyon Makyaj 5.9 13,210
2007 Aksiyon Makyaj 5.3 1,110
2007 Dram Makyaj 7.6 4,218
2007 Suç Makyaj 8.3 31,178

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Makyaj 8.4 50,559
2006 Suç Makyaj 8.7 582,471
2002 Korku Makyaj 5.2 1,659
Film Altyazıları
Roma (5,032) The House with a Clock in Its Walls (4,043) Venom (3,463) First Man (2,532) A Simple Favor (2,035) Bird Box (1,461) Lukas (1,413) Backtrace (1,317) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,315) The Predator (1,073)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,833) Vikings (3,032) The Flash (2,053) Arrow (1,900) The Protector (1,042) La Casa de Papel (1,011) Friends (943) Outlander (874) The Big Bang Theory (829) Black Mirror (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018