Giriş Kayıt
Gloria Conrad

Gloria Conrad


Makyaj

Gloria Conrad, makyaj.

Café Society (2016), Başka Söze Gerek Yok (2013), Life (2007), The Finder (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gloria Munoz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 6.6 57,878
2016 Komedi Makyaj 6.2 2,126

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Makyaj 7.0 54,225
2013 Biyografi Makyaj 6.2 34,761
2012 Komedi Makyaj 7.7 13,628
2012 Komedi Makyaj    

Mavi Göl: Uyanış
2012 Macera Makyaj 5.7 10,501

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Makyaj 7.1 122,987
2010 Dram Makyaj 4.9 519
2010 Biyografi Makyaj    

Üç Kişilik Masa
2009 Komedi Makyaj 5.5 2,752
2009 Korku Makyaj 4.0 82
2009 Suç Makyaj 8.0 99,837
2009 Komedi Makyaj 6.7 123,119
2008 Suç Makyaj    
2007 Aksiyon Makyaj    

Bobby Z
2007 Aksiyon Makyaj 5.9 12,157
2007 Aksiyon Makyaj    
2007 Dram Makyaj 7.6 4,013
2007 Suç Makyaj 8.3 30,998

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Makyaj 8.4 50,038
2006 Suç Makyaj 8.7 574,438
2002 Korku Makyaj 5.2 1,545
Film Altyazıları
Deadpool 2 (5,101) Upgrade (4,300) Avengers: Infinity War (2,675) Down a Dark Hall (1,896) Tag (1,581) Skyscraper (1,553) Hereditary (1,438) Adrift (1,225) Ah-ga-ssi (734) Ready Player One (610)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,045) La casa de papel (1,816) Sharp Objects (1,659) Castle Rock (1,562) Preacher (1,512) The 100 (1,324) Vikings (827) Westworld (792) Suits (749) Black Mirror (735)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018