Giriş Kayıt
Michael Lum

Michael Lum


Animasyon, Görsel Efekt

Michael Lum, animasyon, görsel efekt.

Sucker Punch (2011), (2013) Thor: Karanlık Dünya (2013), (2009) Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009), (2012) Gerçeğe Çağrı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 199,774

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 546,309

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 604,662

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Animasyon 7.0 502,132

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 377,173

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Animasyon 6.3 222,692

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 232,680
2011 Gizem Görsel Efekt 7.0 313,424
2011 Aksiyon Animasyon 6.1 213,965
2011 Animasyon Animasyon 7.2 208,132

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Animasyon 5.9 159,846

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Animasyon 6.0 355,330

Uzay Maymunları
2008 Animasyon Animasyon 4.5 9,017
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,733) Shameless (2,329) Fear the Walking Dead (1,949) Suits (1,811) Castle Rock (1,725) Bodyguard (1,613) The Sinner (1,565) La Casa de Papel (1,528) The 100 (1,320) Mayans M.C. (1,272)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018