Giriş Kayıt
Juan Del Santo

Juan Del Santo


Oyuncu

Juan Del Santo, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.2 393
2014 Dram Oyuncu 6.4 11
2007 Oyuncu 6.4 87

Angel of Death
2002 Gerilim Oyuncu 4.3 663
2002 Dram Oyuncu 6.4 128
2001 Dram Oyuncu 6.2 166
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018