Giriş Kayıt
Eiji Uchida

Eiji Uchida


Yönetmen, Senarist, Editör

Eiji Uchida, yönetmen, senarist, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen    
2017 Romantik Yönetmen
Senarist
5.7 77
2015 Dram Senarist
Yönetmen
Editör
6.5 321
2013 Korku Yönetmen
Senarist
6.5 506
2008 Komedi Senarist
Yönetmen
6.2 70
2008 Yönetmen
Senarist
   
2007 Yönetmen    
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,523) This Is Us (2,514) The Flash (2,367) Star Trek: Discovery (2,246) Vikings (1,442) Gotham (1,158) The Blacklist (1,012) American Gods (1,004) Arrow (953) The OA (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019