Giriş Kayıt
David Cameron

David Cameron (52)


Oyuncu

David William Donald Cameron, 09 Ekim 1966 Westminster, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Sir David Frost: That Was the Life That Was (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: David William Donald Cameron
Doğum Tarihi: 09 Ekim 1966
Doğum Yeri: Westminster, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Premier Cameron | David Cameron MP | Rt Hon David
Takma İsmi: The Young Pretender
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Oyuncu 7.0 4,380

Yeryüzü Cehennemi: Suriye'nin Düşüşü ve IŞİD'in Yükselişi
2017 51 Belgesel Oyuncu 7.5 524
2016 50 Belgesel Oyuncu 8.3 22,489

HiperNormalizasyon
2016 50 Belgesel Oyuncu 8.3 3,821
2015 49 Belgesel Oyuncu 7.1 1,225
2014 48 Belgesel Oyuncu 8.3 3,451
2014 48 Belgesel Oyuncu 7.8 41
2012 46 Belgesel Oyuncu 7.2 520
2012 Belgesel Oyuncu 7.2 76
2007 41 Belgesel Oyuncu 7.8 435
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019