Giriş Kayıt
Berto Colon

Berto Colon (46)


Oyuncu

Berto Colon, 18 Mayıs 1973 Ponce, Puerto Rico doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1973
Doğum Yeri: Ponce, Puerto Rico
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Oyuncu 9.1 34,054
2015 Dram Oyuncu 8.1 8,329
2015 42 Suç Oyuncu 4.9 801

İki Gecelik Aşk
2014 41 Komedi Oyuncu 6.4 60,837
2013 Komedi Oyuncu 8.1 257,420
2010 Aksiyon Çeşitli 9.5 20,177

Dövüş
2009 36 Aksiyon Oyuncu 5.6 30,754
2009 Komedi Oyuncu 7.1 18,067
2008 35 Aksiyon Oyuncu 5.3 320
2008 Aksiyon Oyuncu 9.0 28,840
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,326
1968 Dram Oyuncu 7.0 2,055
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,711
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019