Giriş Kayıt
Jeremy Allen White

Jeremy Allen White


Oyuncu

Jeremy Allen White, oyuncu.

Okul Çıkışı (2008), Kurtuluş (2013), The Time Being (2012), Utanmaz (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeremy White
Boyu: 1.7 m
9.6 (35 Oy)
  • Currently 191.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.6 11,047
2018 Komedi Oyuncu 6.4 426
2017 Dram Oyuncu 6.4 28
2014 Suç Oyuncu 6.3 10,059

Çatlak Film
2013 Komedi Oyuncu 4.3 91,362

Kurtuluş
2013 Suç Oyuncu 5.5 1,924
2012 Gizem Oyuncu 5.5 704

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.7 167,089

Oniki
2010 Dram Oyuncu 5.7 11,489
2009 Kısa Metraj Oyuncu 8.6 7

Okul Çıkışı
2008 Dram Oyuncu 6.1 3,917
2007 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 134
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,888
Dizi Altyazıları
American Gods (3,139) This Is Us (2,886) The Blacklist (1,552) The Passage (1,541) Arrow (1,460) Vikings (1,442) Love, Death & Robots (1,287) The Flash (1,274) Supernatural (1,100) The Big Bang Theory (790)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019