Giriş Kayıt
John Brown

John Brown (41)


Oyuncu

John Brown, 16 Nisan 1977 Fort McMurray, Alberta, Kanada doğumlu oyuncu.

Capote (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Nisan 1977
Doğum Yeri: Fort McMurray, Alberta, Kanada
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 30 Dram Oyuncu 5.6 3,177

Beni Deli Etme
2007 30 Komedi Oyuncu 6.5 17,139
2005 28 Biyografi Oyuncu 7.4 115,570

Aşka Davet
2004 27 Komedi Oyuncu 6.1 40,121
2004 27 Dram Oyuncu 7.0 828
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019