Giriş Kayıt
Rashad Evans

Rashad Evans (44)


Oyuncu

Rashad Anton Evans, 24 Eylül 1979 Niagara Falls, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Locked Down (2010), (2020) Boss Level (2020), (2021) Bisping (2021), (2010) Unrivaled (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rashad Anton Evans
Doğum Tarihi: 24 Eylül 1979
Doğum Yeri: Niagara Falls, New York, ABD
Takma İsmi: Sugar
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 42 Belgesel Oyuncu 7.6 716
2020 41 Aksiyon Oyuncu 6.8 78,252
2013 34 Aksiyon Oyuncu 6.9 8
2012 Reality-TV Oyuncu 7.8 1,147

Büyük Dövüş
2011 32 Dram Oyuncu 8.1 494,794
2010 31 Belgesel Oyuncu 6.4 209
2010 31 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,648
2010 31 Aksiyon Oyuncu 4.1 908
2009 30 Aksiyon Oyuncu 2.9 719
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,211
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024