Giriş Kayıt
Nuria Vidal

Nuria Vidal


Kameraman

Nuria Vidal, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi 7.3 9,637

Ölü ve Mutlu
2012 Dram 5.9 492
2011 Macera 5.9 138
2010 Belgesel 6.9 57
2010 Dram 5.7 212
2010 Dram 5.8 138

Tokyo'daki Seslerin Haritası
2009 Dram 6.1 2,004
2009 Dram 7.0 458

Fiction
2006 Dram Çeşitli 6.9 391
2003 Dram Kameraman 6.9 993

Nico And Dani
2000 Komedi 6.8 5,723
Dizi Altyazıları
Arrow (3,062) The Flash (2,496) Vikings (2,362) Doctor Who (1,527) Outlander (1,360) Supernatural (944) Titans (915) Supergirl (874) La Casa de Papel (864) The Big Bang Theory (846)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018