Giriş Kayıt
Nuria Vidal

Nuria Vidal


Kameraman

Nuria Vidal, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi 7.3 9,483

Ölü ve Mutlu
2012 Dram 5.9 491
2011 Macera 5.9 136
2010 Belgesel 6.9 55
2010 Dram 5.8 211
2010 Dram 5.8 138

Tokyo'daki Seslerin Haritası
2009 Dram 6.1 1,994
2009 Dram 7.0 456

Fiction
2006 Dram Çeşitli 6.9 388
2003 Dram Kameraman 6.9 987

Nico And Dani
2000 Komedi 6.8 5,683
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,231) Supernatural (3,843) The Big Bang Theory (2,341) The Flash (2,278) Shameless (1,848) Better Call Saul (1,772) Arrow (1,727) Titans (1,088) A Discovery of Witches (1,062) Manifest (1,046)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018