Giriş Kayıt
Zach Wolf

Zach Wolf (36)


Editör, Editör, Kameraman

Zach Wolf, 18 Ekim 1982 New York City, New York, ABD doğumlu editör, editör, kameraman.

Learning to Drive (2014), Juliet, Naked (2018), Rövanş (2015), +1 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1982
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 36 Komedi Editorial Department 6.7 4,593

Büyük Hastalık
2017 35 Komedi Editorial Department 7.6 96,152

Son Macera
2017 35 Komedi Editorial Department 6.6 60,857
2017 Dram Editorial Department 7.0 212
2016 34 Komedi Çeşitli 6.7 14,472
2016 34 Dram Editorial Department 6.5 882
2016 Dram Editorial Department 7.2 377

Rövanş
2015 33 Gerilim Editorial Department 5.1 10,216
2015 33 Korku Editör 3.6 938

Sen, Sen Değilsin
2014 32 Dram Editorial Department 7.4 21,257
2014 32 Komedi Editorial Department 6.4 6,406
2013 31 Korku Editorial Department 5.5 7,175

Boşanma Muamması
2013 31 Komedi Editorial Department 5.7 11,887

Bekarlığa Veda
2012 30 Komedi Editorial Department 5.3 42,100
2012 30 Dram Editör 5.9 475
2012 30 Komedi Editorial Department 3.9 2,072
2012 30 Belgesel Editör    

Sabah Neşesi
2010 28 Komedi Kameraman 6.5 65,360
2008 26 Biyografi Editorial Department 5.3 3,460

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 26 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 172,512

Kesişen Yollar
2007 25 Suç Çeşitli 6.7 20,561

Kusursuz Yabancı
2007 25 Suç Çeşitli 5.7 41,480

Kirli Utanç
2004 22 Komedi Çeşitli 5.1 11,447
2000 18 Komedi Çeşitli 6.2 12,331
1998 16 Komedi Çeşitli 6.0 5,990

Güzel Kızlar
1996 14 Dram Çeşitli 7.2 29,175
1995 13 Komedi Çeşitli 6.4 118,054

Size De Çıkabilir
1994 12 Komedi Çeşitli 6.3 31,246
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,553) Supernatural (4,085) The Big Bang Theory (2,953) Origin (2,083) Doctor Who (1,179) Better Call Saul (1,116) La Casa de Papel (1,051) Legends of Tomorrow (1,020) The Last Ship (1,018) Arrow (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018