Giriş Kayıt
Derek Connolly

Derek Connolly


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Derek Connolly, senarist, yapımcı, oyuncu.

Jurassic Park 4 (2015), Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi (2019), Kong: Kafatası Adası (2017), Jurassic World: Yıkılmış Krallık (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Hâkimiyet
2022 Aksiyon Senarist 5.7 150,365

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi
2019 Aksiyon Senarist 6.5 449,983

Pokémon Dedektif Pikachu
2019 Aksiyon Senarist 6.5 164,057

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Senarist 6.1 317,057

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Senarist 6.6 320,229
2016 Animasyon Senarist 5.6 17,490
2016 Komedi Oyuncu 4.8 326

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Senarist 6.9 642,923

Zaman Yolcuları
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 126,402
- Aksiyon Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022