Giriş Kayıt
Sarah Blank

Sarah Blank (36)


Görsel Efekt, Yapımcı, Animasyon

Sarah Birns, 11 Ağustos 1982 Los Angeles, California, ABD doğumlu görsel efekt, yapımcı, animasyon.

Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008), Fanboys (2009), Amerikan Pastası Beta Evi (2007), Nabız 2: Ölümden Sonra (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sarah Birns
Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1982
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Sarah Birns
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 35 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 433,392

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 219,541

Kabuktaki Hayalet
2017 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 169,864

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 33 Macera Görsel Efekt 6.6 244,956

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 32 Macera Görsel Efekt 6.7 371,870

Pasifik Savaşı
2013 31 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 438,277

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 30 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 303,950

Yenilmezler
2012 30 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,149,889
2012 30 Kısa Metraj Yapımcı 7.1 168

Yeşil Fener
2011 29 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 249,267

Sosyal Ağ
2010 28 Biyografi Görsel Efekt 7.7 561,013

Demir Adam 2
2010 28 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 633,717
2009 27 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,026,298

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 27 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 316,762
2009 27 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 448,406
2009 27 Macera Görsel Efekt 6.6 53,874

Nabız 3
2008 Korku Görsel Efekt 3.8 1,741

Nabız 2: Ölümden Sonra
2008 Dram Görsel Efekt 3.6 2,459

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 54,546

Amerikan Pastası Beta Evi
2007 25 Komedi Görsel Efekt 5.4 56,255

Palindrom
2004 22 Komedi Animasyon 6.8 11,514
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019