Giriş Kayıt
Patrick Aiello

Patrick Aiello


Yapımcı

Patrick Aiello, yapımcı.

Derin Kabus (2014), İkili Oyun (2011), Risen (2016), Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Yapımcı 7.9 231
2016 Aksiyon Yapımcı 6.3 21,803

Derin Kabus
2014 Korku Yapımcı 6.2 64,092

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Çeşitli 4.3 100,899

İkili Oyun
2011 Aksiyon Yapımcı 5.9 26,484

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 Komedi Yapımcı 5.1 13,965
2010 Biyografi Yapımcı 5.8 382

Karanlık Ülke
2009 Suç Yapımcı 5.3 4,172

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Yapımcı 3.7 21,461

Hatta Aşk Var
2008 Komedi Yapımcı 6.2 5,398

Tımarhane
2008 Korku Yapımcı 4.1 3,159

Ölüm Emri
2007 Aksiyon Çeşitli 6.8 65,399

Sıradışı
2007 Dram Çeşitli 5.9 68,032
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018