Giriş Kayıt
Lewis Clark

Lewis Clark


Sesler

Lewis Clark, sesler.

İnziva (2011), Containment (2015), Breakdown (2016), The Intent (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Sesler 2.8 322
2016 Suç Sesler 4.1 582
2016 Gerilim Sesler 5.3 669
2015 Korku Sesler 4.9 1,879

İnziva
2011 Gerilim Sesler 5.8 10,390
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019