Giriş Kayıt
Anna Schinz

Anna Schinz (31)


Oyuncu, Senarist, Casting

Anna Schinz, 13 Ekim 1987 İsviçre doğumlu oyuncu, senarist, casting.

Heidi (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1987
Doğum Yeri: İsviçre
Burcu: Terazi
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 30 Dram Oyuncu 6.9 117
2017 30 Kısa Metraj Senarist
Casting
8.6 61
2016 29 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 20
2016 29 Dram Oyuncu 7.6 16
2015 28 Oyuncu 7.4 2,990

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,029
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (3,263) Supernatural (3,214) Titans (2,247) Better Call Saul (1,292) La Casa de Papel (1,223) Outlander (1,209) Legends of Tomorrow (1,172) The Gifted (1,169) Doctor Who (1,056) Supergirl (976)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018