Giriş Kayıt
Eric Parker

Eric Parker


Oyuncu

Eric Lindsey, Oklahoma City, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Eric Lindsey
Doğum Yeri: Oklahoma City, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Erik Parker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 18
2008 Dram Oyuncu 7.5 33,739
2007 Suç Oyuncu 6.0 1,445

Düşman Ellerinde
2004 Dram Oyuncu 6.0 3,577

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.2 22,716
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019