Giriş Kayıt
Céline Sallette

Céline Sallette (43)


Oyuncu, Senarist

Céline Sallette, 25 Nisan 1980 Bordeaux, Fransa doğumlu oyuncu, senarist.

Pas ve Kemik (2012), Les Revenants (2012), Kanunun Kuvveti (2014), Hoşgörü Evi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Nisan 1980
Doğum Yeri: Bordeaux, Fransa
Diğer Bir İsmi: Celine Sallette
Burcu: Boğa
Boyu: 1.66 m
9.1 (8 Oy)
  • Currently 182.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 42 Dram Oyuncu 5.6 5
2022 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 622
2021 41 Komedi Oyuncu 6.2 75
2020 40 Dram Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 6.8 533
2020 40 Komedi Oyuncu 5.6 648
2019 39 Dram Oyuncu 6.4 852
2019 39 Dram Oyuncu 6.5 506
2018 38 Dram Oyuncu 5.8 1,528

Çılgın Yıllarımız
2017 37 Dram Oyuncu 5.8 410

Demir Yürekli Adam
2017 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 18,288
2017 37 Dram Oyuncu 6.4 1,169
2016 36 Tarihi Oyuncu 6.1 542
2016 36 Komedi Oyuncu 6.0 1,547
2015 35 Dram Oyuncu 6.5 119
2015 35 Dram Oyuncu 5.1 118

Kanunun Kuvveti
2014 34 Aksiyon Oyuncu 7.1 12,187
2014 34 Oyuncu 6.2 602

Vahşi Yaşam
2014 34 Dram Oyuncu 6.6 659
2014 34 Dram Oyuncu 4.4 22
2013 33 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 33 Dram Oyuncu 6.4 226
2013 33 Dram Oyuncu 5.7 1,250

Kapital
2012 32 Dram Oyuncu 6.5 5,558
2012 Dram Oyuncu 8.1 21,245

Pas ve Kemik
2012 32 Dram Oyuncu 7.4 70,054

Yakıcı Bir Yaz
2011 31 Dram Oyuncu 5.0 2,334
2011 31 Dram Oyuncu 4.8 184

Hoşgörü Evi
2011 31 Dram Oyuncu 6.7 7,688

Gececi
2011 31 Dram Oyuncu 6.4 735

Öteki Dünya
2010 30 Dram Oyuncu 6.5 95,240

Malikanede Cinayet
2008 28 Gizem Oyuncu 5.4 657

Melody's Smile
2007 27 Suç Oyuncu 6.3 1,845
2007 Komedi Oyuncu 8.1 274

2 Kız
2006 26 Suç Oyuncu
Senarist
6.0 331
2006 26 Biyografi Oyuncu 6.5 120,751
2005 25 Dram Oyuncu 6.8 2,975
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024