Giriş Kayıt
Chad Meire

Chad Meire


Görsel Efekt

Chad Meire, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 15,154

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 600,804

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 435,012

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Görsel Efekt 6.3 120,128

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Çeşitli 5.7 114,086

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 234,481

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 192,241
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 645,831

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 290,536

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Görsel Efekt 7.7 406,723

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 140,706

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 622,544

Göster Gününü
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 487,112

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 Macera Görsel Efekt 7.1 55,206
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 320,019

Ölümün Sesi
2008 Korku Görsel Efekt 4.0 29,128
2006 Komedi Görsel Efekt 7.9 43,783
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 358,029
Dizi Altyazıları
Vikings (5,740) Supernatural (2,594) Titans (2,481) The Flash (1,582) The Gifted (1,266) Doctor Who (1,168) The Big Bang Theory (1,026) Outlander (1,026) La Casa de Papel (978) Black Mirror (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018