Giriş Kayıt
Erica Duke

Erica Duke


Oyuncu

Erica Duke, oyuncu.

Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.9 8
2014 Aile Oyuncu 3.0 527
2012 Komedi Oyuncu 3.1 1,702
2011 Aksiyon Oyuncu 2.5 1,976

Katil Köpek Balığı Dev Timsaha Karşı
2010 Aksiyon Oyuncu 2.5 4,690

Titanik 2
2010 Aksiyon Oyuncu 1.6 10,008
2010 Komedi Oyuncu 3.8 2,875
Dizi Altyazıları
Chernobyl (31,359) Game of Thrones (12,262) Warrior (2,539) The 100 (2,297) Black Mirror (2,099) Big Little Lies (1,958) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,535) Swamp Thing (1,479) The Big Bang Theory (1,426) Jessica Jones (1,372)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019