Giriş Kayıt
Jamie Francis

Jamie Francis (37)


Editör, Görsel Efekt, Oyuncu, Yapımcı

Jamie Francis, 05 Nisan 1982 Victoria, British Columbia, Kanada doğumlu editör, görsel efekt, oyuncu, yapımcı.

Mass Acre Hill (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1982
Doğum Yeri: Victoria, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Francis Brothers
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 35 Korku Editör 2.9 86
2017 Gerilim Editör 4.8 168
2016 34 Aksiyon Editör 2.5 19
2016 34 Korku Editör 2.8 75
2016 34 Dram Yapımcı 5.1 17
2015 33 Macera Oyuncu 5.2 323
2013 31 Komedi Görsel Efekt    
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019