Giriş Kayıt
Dariusz Siastacz

Dariusz Siastacz (56)


Oyuncu

Dariusz Siastacz, 18 Nisan 1962 Jalowesy, Swietokrzyskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Sevdiğim Her Şey (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Nisan 1962
Doğum Yeri: Jalowesy, Swietokrzyskie, Polonya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.7 39
2017 55 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 18

Ardıl Görüntü
2016 54 Biyografi Oyuncu 7.1 1,933
2016 54 Romantik Oyuncu 2.6 71
2015 53 Dram Oyuncu 5.7 1,450
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,144
2014 Komedi Oyuncu 6.8 43
2014 52 Dram Oyuncu 6.7 4,021
2014 52 Dram Oyuncu 6.2 754
2014 52 Komedi Oyuncu 4.4 379
2013 51 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,539
2013 51 Komedi Oyuncu 6.4 244
2013 51 Oyuncu 7.4 59
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 86
2012 Komedi Oyuncu 7.2 211

Kış Kızı
2011 49 Macera Oyuncu 6.7 116

Sevdiğim Her Şey
2009 47 Komedi Oyuncu 6.9 1,485
2008 Komedi Oyuncu 5.1 173
2008 46 Dram Oyuncu 4.8 50
2005 43 Dram Oyuncu 5.7 133
2001 39 Macera Oyuncu 3.6 1,612
2000 Dram Oyuncu 2.6 328
1985 23 Korku Oyuncu 6.8 302
1953 Dram Oyuncu 8.9 15
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019