Giriş Kayıt
Darren Toon

Darren Toon


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Darren Toon, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Game-Show Yapımcı 8.1 2,387
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 517
2006 Belgesel Oyuncu Yönetmeni 4.0 802
2004 Game-Show Oyuncu Yönetmeni 5.5 4,642
2002 Game-Show Casting 3.1 5,192
2000 Game-Show Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.4 8,880
2000 Suç Çeşitli 5.3 586
1999 Belgesel Çeşitli    

Kumpas
1997 Aksiyon Oyuncu 5.5 4,922
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,975) Better Call Saul (3,209) The 100 (2,011) La casa de papel (1,885) Sharp Objects (1,395) Suits (1,316) Vikings (1,049) Friends (1,031) Black Mirror (974) Westworld (861)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018